100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% κατά παραγγελία
Εξυπηρέτηση & ποιότητα
100% άνεση

Ωτοασπίδες μουσικής

Κατά παραγγελία και με φίλτρο της επιλογής σας

Ωτοασπίδες μουσικής

Κατά παραγγελία και με φίλτρο της επιλογής σας
Ωτοασπίδες μουσικής

Ελάχιστη εγγύηση 2 ετών

100% εγγύηση άνεσης

Γρήγοροι χρόνοι παράδοσης

Χωρίς κρυφό κόστος

Θέλετε να ακούτε μουσική χωρίς προβλήματα (ακοής); Τότε επιλέξτε τις μουσικές ωτοασπίδες της Audinc κατά παραγγελία!

01
Πλήρως σφραγισμένη εφαρμογή
02
Ελάχιστα ορατό
03
Μεγάλη διάρκεια ζωής
01
Πλήρως σφραγισμένη εφαρμογή
02
Ελάχιστα ορατό
03
Μεγάλη διάρκεια ζωής

Η μουσική σας χαρίζει αξέχαστες στιγμές. Σε φεστιβάλ και πάρτι, σε κλαμπ και συναυλίες, ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην αντιλαμβάνεστε πάντα ότι η μουσική δεν είναι χωρίς κινδύνους. Η μακροχρόνια έκθεση σε πολύ δυνατές εντάσεις αυξάνει τον κίνδυνο μόνιμης βλάβης της ακοής και εμβοών.

Με τις προσαρμοσμένες ωτοασπίδες μουσικής, προστατεύετε την ακοή σας από τις δυσάρεστες παρενέργειες των πολύ δυνατών ντεσιμπέλ. Ταυτόχρονα, διατηρούν έναν καθαρό και φυσικό ήχο. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ωτοασπίδες μουσικής είναι ειδικά σχεδιασμένες για βέλτιστη ηχητική εμπειρία.

Οι λάτρεις της μουσικής και οι μουσικοί απεχθάνονται τις τυπικές ωτοασπίδες. Κάνουν τον ήχο θαμπό και απροσδιόριστο. Από την άλλη πλευρά, οι προσαρμοσμένες μουσικές ωτοασπίδες διατηρούν τον ήχο λαμπερό, αλλά σε ασφαλή ένταση. Τα ειδικά φίλτρα αμβλύνουν τις επιβλαβείς συχνότητες και εξασφαλίζουν επίσης ότι μπορείτε να εξακολουθείτε να παρακολουθείτε τις συνομιλίες.

Οι ωτοασπίδες μουσικής είναι επομένως επίσης μια εξαιρετική επιλογή για τους επαγγελματίες της μουσικής στη σκηνή ή στο στούντιο.

Εξατομικευμένες ωτοασπίδες μουσικής

Σήμερα, οι μουσικοί και οι καλλιτέχνες ευτυχώς σκέφτονται διπλά. Πιθανότατα το έχετε παρατηρήσει σε φεστιβάλ και συναυλίες. Οι επαγγελματίες μουσικοί ορκίζονται στις προσαρμοσμένες ωτοασπίδες. Για τους επαγγελματίες μουσικούς, λοιπόν, η ακοή τους είναι ο βιοπορισμός τους.

Καλύτερη προστασία ακοής για μουσική

Τα καλύτερα φίλτρα έχουν "επίπεδη εξασθένηση", που σημαίνει ελάχιστη ή καθόλου παραμόρφωση της μουσικής. Τα αυτιά σας προστατεύονται από τα επιβλαβή ντεσιμπέλ, χωρίς όμως αυτό να θέτει σε κίνδυνο την αντίληψη.

Εν ολίγοις: ζήστε το πάθος σας για τη μουσική με έναν άνετο αλλά ασφαλή τρόπο! Έχουμε επίσης την καλύτερη συναυλία ωτοασπίδων!

Απολαύστε μουσική με ασφάλεια

Ήχοι από 80 ντεσιμπέλ και πάνω μπορεί να είναι επιβλαβείς. Ο μέσος ντράμερ χτυπάει γρήγορα 100 ντεσιμπέλ. Σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις, το όριο ντεσιμπέλ είναι συνήθως 103 ντεσιμπέλ. Στις ντισκοτέκ, τα ηχεία μπορούν εύκολα να φτάσουν τα 110 ντεσιμπέλ. Επομένως, συνιστάται επίσης να φοράτε προστασία ακοής, όπως ειδικά κατασκευασμένες ωτοασπίδες φεστιβάλ στα φεστιβάλ.

Σε αυτή την ένταση, χωρίς προστασία ακοής, θα υποστείτε βλάβη στην ακοή σας μέσα σε λίγα λεπτά. Πριν το καταλάβετε, αυτός ο ενοχλητικός ήχος δεν θα σταματήσει ποτέ. Από τη στιγμή που δυσκολεύεστε να παρακολουθείτε τις συζητήσεις, είναι συχνά ήδη πολύ αργά.

Εν ολίγοις: θέλετε να απολαμβάνετε μουσική με ασφάλεια; Τότε να φοράτε πάντα προστασία ακοής. Οι ωτοασπίδες μουσικής είναι ζωτικής σημασίας για την προληπτική προστασία της ακοής σας από την απώλεια ακοής και τις εμβοές.

Σήμερα, γνωρίζουμε περισσότερο από ποτέ τη σημασία της επαγγελματικής προστασίας της ακοής. Οι λάτρεις της μουσικής, οι επισκέπτες συναυλιών και οι μουσικοί συνήθιζαν συχνά να γελούν με τις ωτοασπίδες. Μέχρι που ήταν πολύ αργά. Με τη σημερινή γενιά προστατευτικών ακοής, μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική με ασφάλεια και άνεση. Θέλετε να συνδυάσετε μια βέλτιστη ηχητική εμπειρία με τη μέγιστη προστασία της ακοής; Τότε επιλέξτε ειδικά κατασκευασμένες μουσικές ωτοασπίδες.

Οφέλη των εξατομικευμένων ωτοασπίδων μουσικής

Το ένα ωτοασπίδιο δεν είναι το άλλο. Οι εξειδικευμένοι κατασκευαστές κατανοούν πλέον επίσης ότι κάθε δραστηριότητα απαιτεί τη δική της ειδική προστασία ακοής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι προσαρμοσμένες ωτοασπίδες μουσικής είναι ζωτικής σημασίας για τους λάτρεις της μουσικής. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές οι ωτοασπίδες είναι ειδικά σχεδιασμένες για την τέλεια μουσική εμπειρία. Οι ωτοασπίδες μουσικής προστατεύουν την ακοή σας από τα επιβλαβή ντεσιμπέλ. Και το κάνουν αυτό διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα του ήχου. Έτσι, μπορείτε να ξεφυλλίζετε τα αγαπημένα σας μουσικά γεγονότα χωρίς να ανησυχείτε.

Τα οφέλη των προσαρμοσμένων ωτοασπίδων για μουσική είναι σημαντικά. Η τέλεια εφαρμογή μεγιστοποιεί την άνεση και τη στεγανότητα. Οι ωτοασπίδες είναι ωραίες και άνετες και απωθούν όλες τις βλαβερές συχνότητες.

Εκτιμάτε την ανθεκτικότητα; Τότε μάλλον θα χαρείτε να ακούσετε ότι οι προσαρμοσμένες ωτοασπίδες διαρκούν σημαντικά περισσότερο από τις καθολικές. Έτσι, μακροπρόθεσμα, η επένδυσή σας θα αποδώσει ούτως ή άλλως.

Εξατομικευμένες ωτοασπίδες μουσικής έναντι καθολικών ωτοασπίδων

Η αναζήτηση της μουσικής προστασίας της ακοής πηγαίνει από τις καθολικές ωτοασπίδες στις προσαρμοσμένες ωτοασπίδες και αντίστροφα. Οι καθολικές ωτοασπίδες επιλέγονται συχνά ως η τιμή που παρουσιάζεται στις προσαρμοσμένες ωτοασπίδες μουσικής.

Ωστόσο, έχουμε υπολογίσει ότι οι ωτοασπίδες γενικής χρήσης δεν είναι φθηνότερες από τις προσαρμοσμένες ωτοασπίδες μουσικής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, οι ωτοασπίδες γενικής χρήσης δεν προστατεύουν πλήρως τα αυτιά σας, καθώς δεν καλύπτουν ποτέ τόσο καλά όσο οι ειδικά κατασκευασμένες ωτοασπίδες μουσικής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστούμε πάντα να μιλάτε με ειδικούς όταν πρόκειται για την ακοή σας.

Γιατί ωτοασπίδες για μουσική;

Η βλάβη της ακοής είναι μη αναστρέψιμη. Λίγα λεπτά απροστάτευτης έκθεσης σε πολύ δυνατό ήχο μπορεί να καταστρέψουν τη ζωή σας. Οι στατιστικές είναι συγκλονιστικές. Σύμφωνα με έρευνα του 2020 από το VeiligheidNL και το Erasmus MC, 1 στους 8 Ολλανδούς 40άρηδες παλεύει ήδη με απώλεια ακοής άνω των 35 ντεσιμπέλ.

Αλλά και οι νέοι δεν ξεφεύγουν από τα προβλήματα ακοής. Κάθε χρόνο, 20.000 νέοι ενήλικες υποφέρουν από προβλήματα ακοής. Όλο και περισσότεροι Ολλανδοί παλεύουν επίσης με εμβοές. Ξέρετε τη διαδικασία. Αυτό το ενοχλητικό τρίξιμο μετά από μια συναυλία. Αν είστε τυχεροί, εξαφανίζεται και πάλι. Αλλά μερικοί λάτρεις της μουσικής παλεύουν με εμβοές για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θέλετε να απολαμβάνετε τη μουσική για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επομένως, μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά. Η πρόληψη παραμένει η καλύτερη λύση για τη βλάβη της ακοής. Ως εκ τούτου, φορέστε τώρα ωτοασπίδες μουσικής.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα ειδικά ακουστικά μουσικής για εσάς

Σχετικά άρθρα ιστολογίου

Προστασία ακοής Νυχτερινή ζωή (ωτοασπίδες)

Η δυνατή μουσική σε παμπ, ντισκοτέκ και κλαμπ μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στην ακοή, επομένως η προστασία της ακοής για τη νυχτερινή ζωή είναι απαραίτητη τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους εργαζόμενους που συχνάζουν σε χώρους με δυνατή μουσική. Τα καλύτερα...
Διαβάστε περισσότερα >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα