100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% κατά παραγγελία
Εξυπηρέτηση & ποιότητα
100% άνεση

Audinc για εργασία

Ωτοπλαστική (προστασία ακοής) - κατά παραγγελία - για
τους υπαλλήλους σας με μέγιστη εξυπηρέτηση

Ελάχιστη εγγύηση 2 ετών

100% εγγύηση άνεσης

Γρήγοροι χρόνοι παράδοσης

Χωρίς κρυφό κόστος

Οι επαγγελματικές ωτοασπίδες μας είναι απαραίτητες για πολλά επαγγέλματα. Επειδή οι ωτοασπίδες εργασίας κατασκευάζονται κατά παραγγελία για τον καθένα, θα έχετε την καλύτερη δυνατή προστασία της ακοής στην εργασία σας.

Προστασία της ακοής στην εργασία

Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε τους εργαζόμενους στις κατασκευές, τη βιομηχανία, την ασφάλεια, τις μεταφορές και τη νυχτερινή ζωή να φορούν όλο και περισσότερο ωτοασπίδες εργασίας. Δόξα τω Θεώ, γιατί η βλάβη της ακοής βρίσκεται στις 3 πρώτες θέσεις των επαγγελματικών ασθενειών. Με την αυξανόμενη προσοχή που δίνεται στις βλαβερές συνέπειες του πολύ δυνατού θορύβου, αυτό ελπίζουμε ότι θα αλλάξει σύντομα.

Σε ορισμένα επαγγέλματα, ο δυνατός θόρυβος δεν μπορεί να αποφευχθεί. Σκεφτείτε τις κατασκευές και τη βιομηχανία, όπου τα μηχανήματα παράγουν πολύ θόρυβο. Ή τη νυχτερινή ζωή και τη μουσική βιομηχανία, όπου η ένταση του ήχου είναι συχνά πολύ υψηλή.

Εκθέτετε καθημερινά τους υπαλλήλους σας σε τόσα πολλά ντεσιμπέλ; Τότε η βλάβη της ακοής είναι σχεδόν αναπόφευκτη. Προσφέροντας επαγγελματικές ωτοασπίδες κατά παραγγελία, προστατεύετε τα αυτιά των υπαλλήλων σας και αποτρέπετε μόνιμες βλάβες στην ακοή.

Πότε χρειάζονται ωτοασπίδες εργασίας;

Εκθέτετε τους υπαλλήλους σας σε επίπεδα θορύβου άνω των 80 dB σε καθημερινή βάση; Τότε ο νόμος για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία απαιτεί να διαθέτετε ωτοασπίδες εργασίας. Οι υπάλληλοί σας δεν είναι ακόμη υποχρεωμένοι να τα φορούν. Πρέπει να το κάνουν μόνο εάν το επίπεδο θορύβου υπερβαίνει τα 85 dB. Παρ' όλα αυτά, συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη χρήση ωτοασπίδων πάνω από τα 80 dB. Εξάλλου, η μακροχρόνια έκθεση σε θόρυβο άνω των 80 dB μπορεί ήδη να είναι επιβλαβής για τα αυτιά.

Αλλά πόσο δυνατά είναι τα 80 dB πραγματικά; Υπάρχει ένας καλός τρόπος για να ελέγξετε αν βρίσκεστε κάτω ή πάνω από αυτό το επίπεδο θορύβου. Μπορείτε πλέον να μην καταλαβαίνετε κάποιον που στέκεται σε απόσταση 1 μέτρου ή πρέπει να υψώνετε συνεχώς τη φωνή σας; Τότε μάλλον μιλάμε για ένα επίπεδο θορύβου 80 dB ή περισσότερο. Αυτό το επίπεδο θορύβου δεν βλάπτει ακόμη τα αυτιά σας, αλλά μπορεί να έχει βλαβερές συνέπειες μακροπρόθεσμα.

Ποιες είναι οι συνέπειες της βλάβης της ακοής;

Οι συνέπειες της βλάβης της ακοής υπερβαίνουν κατά πολύ την πρώιμη κώφωση. Τα τελευταία χρόνια, ακούμε όλο και περισσότερα για τις εμβοές και τις εμβοές. Με το τελευταίο, οι άνθρωποι ακούν συνεχώς ένα ενοχλητικό μπιπ, βουητό ή άλλο ενοχλητικό ήχο. Αυτό έχει σημαντικό αντίκτυπο στην εργασία και τη ζωή. Έτσι, η βλάβη της ακοής προκαλεί συχνά και μια σειρά από ψυχικά παράπονα. Σκεφτείτε την αϋπνία, το άγχος, την κόπωση και ακόμη και την κατάθλιψη. Οι εργαζόμενοι εξαντλούνται ή εγκαταλείπουν μόνιμα την εργασία τους.

Επαγγελματικές ωτοασπίδες: η λύση κατά της βλάβης της ακοής

Ο νόμος περί υγείας και ασφάλειας στην εργασία ορίζει ότι όταν τα επίπεδα θορύβου υπερβαίνουν τα 87 dB, οι εργοδότες πρέπει να λαμβάνουν μέτρα για τη μείωσή τους. Στις κατασκευές και τη βιομηχανία, για παράδειγμα, αυτό μπορεί να γίνει με επενδύσεις σε πιο αθόρυβα μηχανήματα. Ή επιτρέποντας στους εργαζόμενους να περνούν κάθε φορά το πολύ λίγες ώρες σε ένα θορυβώδες δωμάτιο, ώστε τα αυτιά
να ξεκουράζεστε ενδιάμεσα.

Πρόληψη βλάβης της ακοής

Επιπλέον, είναι σημαντική η κατάλληλη εκπαίδευση σχετικά με τον κίνδυνο του πολύ δυνατού θορύβου και η χρήση επαγγελματικών ωτοασπίδων. Με τη χρήση ωτοπλαστικών εάν το επίπεδο θορύβου υπερβαίνει τα 80 dB, μπορεί να αποφευχθεί η βλάβη της ακοής.

Η ωτοπλαστική είναι μια επαγγελματική ωτοασπίδα που προσαρμόζουμε στο Audinc. Αυτό εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή στον ακουστικό πόρο. Επιπλέον, οι ωτοασπίδες φιλτράρουν μόνο τους επιβλαβείς θορύβους. Οι συνομιλίες μπορούν ακόμα να διεξαχθούν και ο θόρυβος του περιβάλλοντος μπορεί να ακουστεί. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για επαγγελματική χρήση.

Τα οφέλη των επαγγελματικών ωτοασπίδων της Audinc

Στην Audinc, έχουμε μια σαφή αποστολή. Θέλουμε να διδάξουμε σε όλους πώς να αντιμετωπίζουν τους δυνατούς θορύβους με ασφαλή τρόπο. Η χρήση επαγγελματικών ωτοασπίδων κατά τη διάρκεια της εργασίας αποτελεί σημαντικό μέρος αυτού. Όσο η βλάβη της ακοής βρίσκεται στις 3 πρώτες θέσεις των επαγγελματικών ασθενειών, υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά για εμάς. Παρέχοντας διαδραστικές παρουσιάσεις για τον θόρυβο, την ακοή και την προστασία της ακοής, μεταξύ άλλων, ελπίζουμε να δημιουργήσουμε την απαραίτητη ευαισθητοποίηση και υποστήριξη.

Ερχόμαστε μαζί

Διευκολύνουμε επίσης τους εργοδότες να τοποθετούν ωτοπλαστικές στους υπαλλήλους τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους επισκεφθούμε επιτόπου.

Το ίδιο κάνουμε και για την εκπαίδευση, τα τεστ ακοής, τους ελέγχους και τη συντήρηση. Ακόμη και μετρήσεις θορύβου στο χώρο εργασίας είναι δυνατές, για να καθορίσουμε ακριβώς από ποια επίπεδα θορύβου πρέπει να προστατεύουν τα ωτοασπίδες εργασίας.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι υπάλληλοί σας θα έχουν την προστασία της ακοής που χρειάζονται.

Αποκτήστε επαγγελματικές ωτοασπίδες για το
υπαλλήλους από την Audinc

Η βλάβη της ακοής έχει μεγάλο αντίκτυπο στην εργασία και τη ζωή των εργαζομένων σας. Προστατέψτε την ακοή τους
Γι' αυτό χρησιμοποιούμε τις προσαρμοσμένες ωτοπλαστικές της Audinc, τις οποίες ερχόμαστε να μετρήσουμε και να παρέχουμε
να βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεστε με τη νομοθεσία για την υγεία και την ασφάλεια.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις επαγγελματικές ωτοασπίδες

Σχετικά άρθρα ιστολογίου

80+ ντεσιμπέλ, που απαιτούν προστασία ακοής otoplastics

Βέλτιστη προστασία της ακοής με ωτοπλαστική στα 80+ ντεσιμπέλ

Ο υπερβολικός θόρυβος στο χώρο εργασίας έχει δυσάρεστες συνέπειες για την ακοή. Οι αριθμοί 80 ντεσιμπέλ και 85 ντεσιμπέλ είναι σημαντικοί εδώ. Μας αρέσει να εξηγούμε γιατί χρειάζεστε ωτοασπίδες σε [...]
Διαβάστε περισσότερα >

Πότε είναι υποχρεωτική η προστασία της ακοής;

Ο εργαζόμενος είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιεί προστασία ακοής εάν η μέση ημερήσια δόση υπερβαίνει τα 85 dB(A). Ωστόσο, ο νόμος περί υγείας και ασφάλειας στην εργασία παρέχει περισσότερους κανόνες και κατευθυντήριες γραμμές για το πότε η [...]
Διαβάστε περισσότερα >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα