100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% κατά παραγγελία
Εξυπηρέτηση & ποιότητα
100% άνεση

Ωτοασπίδες κολύμβησης

Αποτρέψτε το αυτί του σέρφερ με προσαρμοσμένες ωτοασπίδες

Ωτοασπίδες κολύμβησης

Αποτρέψτε το αυτί του σέρφερ με προσαρμοσμένες ωτοασπίδες
βύσματα κολύμβησης

Ωτοασπίδες κολύμβησης

Ελάχιστη εγγύηση 2 ετών

100% εγγύηση άνεσης

Γρήγοροι χρόνοι παράδοσης

Χωρίς κρυφό κόστος

Οι καλύτερες ωτοασπίδες κολύμβησης από την Audinc

01
Οι προσαρμοσμένες ωτοασπίδες μας για κολύμπι ή άλλα θαλάσσια σπορ είναι αδιάβροχες στο κανάλι του αυτιού, αλλά επιτρέπουν τη διέλευση του ήχου.
02
Χρησιμοποιούμε ένα μοναδικό σούπερ μαλακό υλικό που επιπλέει. Με το ειδικό μας φίλτρο, υπάρχει μόνο μια εξασθένηση 5 dB.
03
Τα στεγνά αυτιά μας προσαρμόζονται από τους επαγγελματίες μας, ώστε να σας εγγυώνται τέλεια εφαρμογή.

 

01
Οι προσαρμοσμένες ωτοασπίδες μας για κολύμπι ή άλλα θαλάσσια σπορ είναι αδιάβροχες στο κανάλι του αυτιού, αλλά επιτρέπουν τη διέλευση του ήχου.
02
Χρησιμοποιούμε ένα μοναδικό σούπερ μαλακό υλικό που επιπλέει. Με το ειδικό μας φίλτρο, υπάρχει μόνο μια εξασθένηση 5 dB.
03
Τα στεγνά αυτιά μας προσαρμόζονται από τους επαγγελματίες μας, ώστε να σας εγγυώνται τέλεια εφαρμογή.

 

Η κολύμβηση με ωτοασπίδες εξασφαλίζει ότι δεν θα εισχωρήσει νερό στο αυτί σας ενώ κολυμπάτε ή κάνετε ντους. Ενώ κολυμπάτε ή ακόμα και όταν κάνετε ντους, το νερό μπορεί να μπει στα αυτιά σας. Αυτό δεν είναι πάντα ευχάριστο. Χρησιμοποιώντας ωτοασπίδες για κολύμπι, κρατάτε το νερό μακριά από το αυτί σας. Ένα άλλο πλεονέκτημα των ωτοασπίδων είναι ότι κρατούν επίσης τα βακτήρια και το χλώριο μακριά από το αυτί. Οι ωτοασπίδες σφραγίζουν τον ακουστικό πόρο. Το νερό δεν μπορεί να εισέλθει στο αυτί σας, γεγονός που μειώνει επίσης τον κίνδυνο πονόλαιμου ή μόλυνσης του αυτιού.

Οι ωτοασπίδες κολύμβησης κατασκευάζονται από διαφορετικά υλικά. Σκεφτείτε την πλωτή σιλικόνη που είναι κατασκευασμένη κατά παραγγελία. Ταιριάζουν πάντα καλά στο αυτί, ώστε να σφραγίζουν πλήρως τον ακουστικό πόρο και να μην μπορούν να αφήσουν να περάσει νερό. Χάρη εν μέρει στην καλή τους εφαρμογή, οι ωτοασπίδες κολύμβησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές.

Προστασία των αυτιών στο νερό

Είτε κολυμπάτε στην πισίνα είτε σε ανοιχτό νερό, το νερό μπορεί πάντα να εισχωρήσει στα αυτιά σας. Σε ορισμένα θαλάσσια αθλήματα, αυτό συμβαίνει επειδή κολυμπάτε κάτω από το νερό- σε άλλα αθλήματα, το νερό μπορεί μερικές φορές να εκτοξευτεί απροσδόκητα στο πρόσωπό σας και να μπει επίσης στα αυτιά σας.

Βγαίνετε τακτικά στην ανοιχτή θάλασσα; Τότε το αυτί σας είναι εκτεθειμένο όχι μόνο στο κρύο νερό αλλά και στον άνεμο. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να υποφέρετε από το λεγόμενο αυτί του σέρφερ. Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει ότι λαμβάνει χώρα ανάπτυξη οστών στον ακουστικό πόρο. Αυτή η οστική ανάπτυξη είναι σταδιακή, οπότε δεν είναι άμεσα αναγνωρίσιμη ή αισθητή.

Πράγματα που υποδηλώνουν ότι πάσχετε από αυτί του σέρφερ περιλαμβάνουν επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις. Καθώς ο ακουστικός πόρος στενεύει, ο κίνδυνος λοιμώξεων αυξάνεται επειδή τα βακτήρια και το νερό συγκεντρώνονται πιο εύκολα στον ακουστικό πόρο. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι όταν έρχεστε σε επαφή με νερό, το νερό παραμένει στο αυτί σας πιο συχνά. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο κατά την κολύμβηση, αλλά μπορεί να συμβεί και κατά το ντους. Επίσης, αισθάνεστε πάντα ότι το αυτί σας είναι "γεμάτο". Ένα άλλο παράπονο είναι ότι οι ήχοι δεν ακούγονται πλέον σωστά. Αυτοί εμφανίζονται ως υπόκωφοι και ως θόρυβος στο παρασκήνιο.

Από τη στιγμή που υποψιάζεστε ότι πάσχετε από το αυτί του σέρφερ, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε το συντομότερο δυνατό έναν γιατρό ΩΡΛ (ωτορινολαρυγγολόγο). Με βάση μια εξέταση, μπορεί να γίνει διάγνωση. Η πρόληψη είναι καλύτερη σε κάθε περίπτωση και για αυτό χρησιμοποιείτε ωτοασπίδες κολύμβησης.

Οφέλη των ωτοασπίδων κολύμβησης

Από τη φύση του, ο ίδιος ο ακουστικός πόρος αντιδρά όταν εισέρχονται ανεπιθύμητα στοιχεία στο αυτί, όπως ένας δυνατός θόρυβος ή ένας όγκος νερού. Αυτό το κάνει με το να συστέλλεται. Για να δώσετε στη φύση ένα χέρι βοήθειας, προστατέψτε τον ακουστικό σας πόρο από την υγρασία, το κρύο και τους επίμονους θορύβους με ωτοασπίδες κολύμβησης.

Για καλή εφαρμογή, χρησιμοποιήστε προσαρμοσμένα oodops. Το πλεονέκτημα αυτού είναι, πρώτον, ότι σίγουρα δεν αφήνουν το νερό να περάσει. Το μαλακό υλικό αισθάνεται άνετα στα αυτιά σας και δεν θα νιώσετε καμία πίεση από τις ωτοασπίδες κολύμβησης κατά τη χρήση.

Οι ωτοασπίδες διαρκούν πολύ καιρό, ακόμη και με συχνή χρήση. Οι ωτοασπίδες εμποδίζουν το νερό και το χλώριο να εισέλθουν στο κανάλι του αυτιού σας. Ταυτόχρονα, σταματούν τα βακτήρια. Ο θόρυβος από έναν επίμονο, δυνατό άνεμο ή δυνατούς περιβαλλοντικούς θορύβους στο νερό μειώνεται επίσης όταν φοράτε τις ωτοασπίδες.

Έτσι, παρόλο που ο ακουστικός σας πόρος προστατεύεται από κάθε είδους βλαβερές εξωτερικές επιδράσεις, μπορείτε να συνεχίσετε να επικοινωνείτε με το περιβάλλον σας. Δεν αισθάνεστε σαν να είστε αποκομμένοι από τον έξω κόσμο ενώ φοράτε τις ωτοασπίδες.

Οφέλη των ωτοασπίδων κολύμβησης

Καθώς αυτό το προϊόν προσαρμόζεται από τους επαγγελματίες μας, σας εγγυάται τέλεια εφαρμογή.

Οι ωτοασπίδες κολύμβησης είναι κατασκευασμένες από φιλικό προς το δέρμα υλικό σιλικόνης και είναι κατάλληλες για τακτική χρήση.

Ο πόνος στο αυτί και ο ερεθισμός ανήκουν στο παρελθόν με τα βύσματα Audinc Swim.

Κλείστε τώρα ένα ραντεβού με την Audinc και θα προσαρμόσουμε πλήρως τις ωτοασπίδες σας για κολύμπι.

Κατάλληλο και για άλλα θαλάσσια σπορ και ντους

Όλοι θέλουμε να μπορούμε να απολαμβάνουμε μια βουτιά στην πισίνα ή ένα ζεστό ντους. Αλλά για τα άτομα με ευαίσθητους ακουστικούς πόρους ή σωλήνες, αυτό δεν είναι δεδομένο.

Ευτυχώς, η Audinc προσφέρει μια εύχρηστη λύση, δηλαδή προσαρμοσμένες ωτοασπίδες κολύμβησης. Αυτά σφραγίζουν υδατοστεγώς τον ακουστικό πόρο, αλλά επιτρέπουν τη διέλευση του ήχου. Είναι επίσης δυνατό να προμηθεύσουμε τις ωτοασπίδες κολύμβησης με ειδικό αποσπώμενο καλώδιο για όταν κάνετε σέρφινγκ ή ιστιοπλοΐα.

Ωτοασπίδες κολύμβησης για παιδιά

Οι ακουστικοί πόροι των παιδιών είναι συχνά επιρρεπείς σε φλεγμονές ή άλλα προβλήματα του αυτιού. Επειδή συχνά παίζουν ενεργά μέσα και κάτω από το νερό, είναι πιθανό να μπαίνει τακτικά νερό στα αυτιά τους. Για την προστασία των αυτιών από αυτό το νερό, καθώς και από τα βακτήρια και το χλώριο, είναι συνετό να χρησιμοποιείτε προστατευτικά ακοής για το κολύμπι.

Οι ειδικά κατασκευασμένες ωτοασπίδες σφραγίζουν τα αυτιά στεγανά από το νερό. Τα παιδιά μπορούν να φορούν άνετα τις ωτοασπίδες κατά τη διάρκεια των μαθημάτων κολύμβησης, καθώς εξακολουθούν να ακούν τις οδηγίες του καθηγητή κολύμβησης. Οι παιδικές ωτοασπίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μικρή ηλικία- υπάρχουν ωτοασπίδες κολύμβησης για παιδιά ηλικίας μόλις τεσσάρων ετών. Απλώς φροντίστε να ελέγχετε τακτικά αν οι ωτοασπίδες εξακολουθούν να ταιριάζουν σωστά, καθώς τα αυτιά αλλάζουν κατά την ανάπτυξη.

Εάν το παιδί σας έχει σωληνάκια στα αυτιά, είναι επίσης δυνατό να φοράει ωτοασπίδες κολύμβησης με αυτά. Ελέγξτε με το γιατρό σας ποιος τύπος ωτοασπίδων κολύμβησης είναι ο καταλληλότερος γι' αυτό.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Πάρτε τις ωτοασπίδες κολύμβησης κατά παραγγελία

Σχετικά άρθρα ιστολογίου

Τι είναι το αυτί του σέρφερ και πώς το προλαμβάνετε;

Τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό από το να μην μπορείς να κάνεις το αγαπημένο σου άθλημα λόγω κάποιας πάθησης. Οι σέρφερ ή οι άνθρωποι που κολυμπούν σε επαγγελματικό επίπεδο συχνά αντιμετωπίζουν αυτό που είναι γνωστό ως...
Διαβάστε περισσότερα >
ωτοασπίδες για σέρφερ

(Σέρφινγκ; Προστατέψτε την ακοή σας! (Ωτοασπίδες για σέρφερ)

Η σημασία των καλών ωτοασπίδων για τους σέρφερς Ίσως δεν το έχετε σκεφτεί πολύ, όμως είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε ωτοασπίδες για να προστατεύετε τα αυτιά σας κατά τη διάρκεια του σερφ με αέρα ή του kite.....
Διαβάστε περισσότερα >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα